• Fietsaccu van het merk Bionx maakt een piepgeluid / signaal om de dag. Accu is dan niet leeg. Want als ik hem aan de oplader doe dan 5 min en zegt hij dat ie vol is. Enig idee? En heb je een software update nodig als je je accu laat reviseren. Hier kunnen ze sowieso nergens meer een software update voor mijn trek 500+ elektrische fiets doen. Fiets ziet er nog als nieuw uit. Zou zonde zijn als ik hem dan naar de stort moet brengen.

    Gesteld op 12-1-2022 om 08:21 in forum Trek Ride plus - E-bike Misbruik melden
    • ik vrees dat jouw batterei misschien op zijn einde is dan,geeft de fiets nog ondersteuning als je ermee rijd?De mijne is een L500+ en doet deze piep niet maar als de batterei volledig geladen is. Geantwoord op 14-11-2022 om 13:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Om welk type accu gaat het is het een platte ronde, of een met een dalletje of is het een rechthoekige. Welke lader zit er aan 1 meet een geel rondje of 1 met drie pinnetjes.

      Update of een diagnose stellen kan ik nog wel doen met de originele software van Bionx moet je naar Wageningen komen Geantwoord op 14-11-2022 om 13:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info