• Weet iemand hoe ik een rail kan vervangen van de groentenlade?
    Krijg er de bovenste rail die los gekomen is niet meer op de rail die vast hangt aan de koelkast.
    Alvast bedankt.

    Gesteld op 3-8-2020 om 10:51 in forum Siemens Inbouw koelkast Misbruik melden
    • Beste, bij ons is de rail uit het 2de gedeelte rail gegaan door de deur te sluiten met open lade. Ik heb hem erin gekregen door de rail een beetje open te plooien zodat het wieltje erin gaat, hierna terug dicht plooien. Hierdoor kleine beschadigingen op de rail maar is niet meer zichtbaar als de bak erin zit. Geantwoord op 18-12-2020 om 18:21

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Heb het zojuist opgelost zonder ver- of bij buigen. Heb het op devolgende manier gedaan.
      Eerst de opening aan het begin van het losse gedeelte over het wieltje die aan het gedeelte in de koelkast zit schuiven. Dan de rail naar achteren schuiven. Vervolgens heel hard het plastic deeltje aande voorzijde tegen het wieltje drukken, daardoor druk je dat losse deel zover naar achteren dat je hem er op het laatst Geantwoord op 13-1-2021 om 12:30

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden
    • Ging even

      Verkeerde knop, sorry. Hier de rest van de beschrijving.
      op het laatst aan de achterkant opzij kunt drukken. Laat vervolgens het plastic gedeelte weer los en de delen zitten weer in elkaar. Heb zelfs meerdere keren gemaild met fabrikant maar niemand wilde het uitleggen. Wel konden ze er monteur langs sturen. (met een compleet nieuwe rail) Kassa!
      Geantwoord op 13-1-2021 om 12:36

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info