• Ik heb mij parrot mki9200 nu iets meer dan een jaar. Een half jaar na aanschaf kon ik met de afstandsbediening de parrot niet meer bedienen. ik ben toen mijn afstandsbediening kwijt geraakt. Dus een nieuwe gekocht en dat werkte weer prima. Nu weer een half jaar later. Exact dezelfde problemen. Ik kan weer niets met de afstandsbediening. De telefoongesprekken kunnenn nog via de parrot. De ipod kan ook nog via de parrot, mits ik maar niets hoef te doen met de afstandsbediening, want die reageert nergens op. Ik heb de batterij al vervangen en met de groen en rode en play/pauze knop geprobeerd verbinding te maken, maar dat werkt ook niet.

    Wie kan mij verder helpen?

    Thanxs Betsie

    Weet iemand wat hier gaande is en hoe ik dit probleem kan oplossen?

    Gesteld op 14-6-2012 om 23:11 in forum Parrot MKi9200 Misbruik melden
    • zon batterij gaat ongeveer een jaar mee zolang wacht ik niet 7a8 maanden en vernieuwe nu ik moet zeggen mijn parrot mki9200 plaatste ik in 2006 zelf in mijn opel vivaro dat ging vlotjes want er waren draden bijgelevert met de zelfde stekkers de eenne kant vrouwelijk en andere mannelijk die ik gewoon tussen de bestaande stekkers moest steken en alles was aangesloten er waren ook draden voorzien zonder die stekkers die heb ik er gewoon uitgetrokken om storingen te vermijden ik legde verbinding met mijn telefoon en alles werkte prima zonder problemen mijn eerste probleem was een jaar later afstandbediening werkte niet meer baterij leeg een nieuw er in en probeer terug verbinding te maken het lukte me nie twee weken lang alle dagen op die knopjes drukken tot ik het beu was het werkte niet meer de bulle vlogen in de vuilbak het zal wel kapot zijn dacht ik baterij er uitgehaalt en steek het in mijn autosleutel omdat het de zelfde baterij was ik probeer mijn auto open te doen en da werkte ook nie meer die baterij is leeg en is een nieuw ik na die winkel met mijn sleutels en afstandbediening kan nie zij hij zijn nieuw hij steek ze er in en drukt er op het werkte die baterijen waren een beetje platter ik duw er iets bij tussen duw op de goede volgorde en was weer verbonden met mijn parrot gewoon te kleine baterijen en als je er nieuwe in steekt voor ze helemaal leeg zijn dan werkt het gewoon terug na plaatse baterij al vijf jaar nu .en als je een nieuwe verbinding moet maken ik tel elke druk een twee druk een twee druk en in de goede volgorde dan moet je het maar een keer te doen en maak je de eerste keer al verbinding. groetjes en succes Geantwoord op 2-9-2012 om 13:20

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info