• ik heb een mki9200
    tot voor kort geen problemen maar nu geeft ie alleen aan : koppeling mislukt...
    wat te doen???

    Gesteld op 21-3-2012 om 15:30 in forum Parrot MKi9200 Misbruik melden
    • koppeling mislukt wul zeggen dat uw parot geen verbinding kan maken met uw telefoon ik had dat probleem twee weken geleden ook kan je zeggen het ligt niet aan uw parrot maar je moet de bluetooth instellinggen van uw telefoon eens raadplegen en bluetooth eens uit en ne minuut later terug aan vervolgens ga je naar gekoppelde apparaten en verwijder de parrot mki9200 ga dan in uw auto en schakel uw parrot aan en laat uw telefoon dan zoeken naar apparaten dan verschijnt uw parrot terug in gekoppelde apparaten instellinggen afsluiten ga dan in de parrot zijn bluetooth inst dan zie de uw telefoon er in staan ge vinkt die aan en ge zult zien even later krijg ge koppeling voltooid en ik zal nog ne goede raad geven als je graag wul dat uw parrot goed blijft werken geregeld uw update instaleren sofware van parrot verouderd snel en moet geregeld worden bijgewerkt groetjes Geantwoord op 2-9-2012 om 10:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info