• Als ik mijn broodbakmachine aanzet tikt hij op een gegeven moment een paar keer heel hard. Alsof er iets vast zit of niet goed door draait. Hebben meer gebruikers hier last van?

    Gesteld op 2-10-2016 om 11:29 in forum Panasonic SD-ZB2502 Misbruik melden
    • Ik heb vorige week de SD-ZB2512 gekocht. Bij gebruik van menu 2 (snelbakken met complete broodmix) maakt de machine tijdens het kneedproces na ongeveer 3-5 minuten hetzelfde geluid. Ook wordt het kneedproces dan onderbroken. Net deze vraag ook gesteld via dit forum. Als ik antwoord krijg, laat ik 't weten Geantwoord op 3-10-2016 om 10:05

      Waardeer dit antwoord (24) Misbruik melden
    • Ik heb zelf menu 5 gebruikt maar heb het tot nu toe elke keer als ik de machine gebruik.
      Ik heb niet gekeken of het proces dan onderbroken werd. Mijn brood kwam er wel prima uit uiteindelijk.
      Graag hoor ik als je hier meer over weet. Geantwoord op 3-10-2016 om 23:11

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ik ben eruit! Heb gebeld met Panasonic en het bedrijf dat voor hen reparaties uitvoert. Niemand die het wist. Toen zelf maar gaan kijken wat er gebeurde in de broodmachine. Oorzaak tikken blijkt heel simpel te zijn, nl. het openen van de gistdispenser... Is soort ventiel dat openklikt.
      Zou inderdaad wel handig zijn geweest als Panasonic dit in zijn Gebruikershandleiding vermeld. Weet je dat het zo hoort en dat het bijv. niets te maken heeft met evt. blokkeren van het kneedproces (dacht ik nl. eerst).
      Succes! Geantwoord op 21-10-2016 om 14:03

      Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden
    • de rozijndispenser is het niet... ik heb gekeken en er zijn nog geen rozijnen bij op dat moment. maar gist zou wel kunnen... dat kan ik niet nakijken, ik gebruik all-in-mix
      Geantwoord op 16-7-2021 om 17:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info