• Het water voor de koffie wordt niet meer warm; dus de koffie is 'lauw' om te drinken

    Gesteld op 17-5-2016 om 20:13 in forum Krups Dolce Gusto Piccolo KP1009 Misbruik melden
    • Bij mij precies hetzelfde... ontkalkt... stekker eruit...het BLIJFT lauwe koffie... Nestlé die er wat aan! Ik heb een Mini Me...mijn 2e inmiddels... Geantwoord op 19-1-2023 om 17:59

      Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
    • Kan warmte element zijn die doormeten als ontkalken niet helpt. Multimeter op Ohm symbool zetten , ene pin multimeter op uiteinde ene kant warmte element (zitten 2 pinnen aan uiteinde warmte element) zetten dan moet die een waarde geven. Is dit niet het geval warmte element stuk,, meet het paar keer voor zekerheid.

      Daarna kijken of er rondom warmte element een thermische zekering zit. Die zit vaak verborgen in een een kousje, plastic buisje . Deze gaat kapot als de temp wordt overschreden zodat warmte element beschermd wordt.
      Zijn in verschillende temp waardes te kr 10 A vanaf 60 ongeveer graden tot 240. Ze zitten ook in je tafelgrill. Mocht je dit alles niet zelf kunnen? Ga dan naar lokaal repair cafe. Geantwoord op 25-3-2023 om 06:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info