• Dag Willem,
    Hieronder zie ik dat er meer zijn met het probleem geluid .
    Ik heb gisteren de nieuwste software ingeladen nl. versie 1.00.51 ,en sindsdien heb ik op een aantal zenders geen geluid meer .
    Je had al aangegeven om alles na te kijken (kabels etc.)maar ik verzeker je dat het daar niet aanligt .
    Dus kan het volgens mij alleen maar aan die laatste update liggen .
    Weet jij misschien hiervan ?
    Gr Henk .
    (en nog het beste met je gezondheid )

    Gesteld op 1-3-2015 om 16:54 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Henk,

      Ik moet alles natuurlijk op afstand beoordelen en ken uiteraard de situatie bij mensen thuis lang niet altijd. Daarom noem ik eerst de punten waardoor zo'n issue kan ontstaan en dan kan ik er natuurlijk wel eens naast zitten.

      Ik heb zelf de nieuwe software (zelfde versie) ook op de 5400 gezet en dat werkt uitstekend dus of het aan die software ligt is dus ook nog de vraag.

      Maar ik zie wel veel issues als men de zenderwisseling al heeft gehad en daar is men mee bezig. Heb jij de nieuwe zenderindeling ook al op de decoder?

      Heb je de Humax ook al even aangesloten middels scart om te zien of er dan wel geluid is?

      En heb je tevens de decoder al even terug gesteld naar de fabrieksinstellingen en opnieuw geïnstalleerd? Wellicht lost dat je issue op, maar ik ga even kijken of ik wat wijzer kan worden op dit gebied.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 1-3-2015 om 21:13

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Willem,
      Het is inmiddels al opgelost ,ik heb gisteravond voor ik naar bed ging de spanning eraf gehaald ,en het vanmiddag even nagekeken en heb weer van alle zenders weer geluid .

      Dank je voor je advies .

      Met Willem op de achtergrond , is elke Humax weer gezond .

      Gr. Henk Geantwoord op 2-3-2015 om 16:00

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info