• Hallo ik het Theo, groet iedereen.
    Mijn vraag gaat ook over mijn Huawei en heb voor het eerst een probleem, ik heb gisteren geprobeerd om wifispots van ziggo te installeren niet gelukt tot nu toe, maar nu heb ik en probleem met de simkaart volgens mij, als ik de telefoon op nieuw opstart breng ik de code er in dan is de simkaart ontkoppelt maar dan blijf het in de nood op roep hangen en kan er verder niets mee, wie heeft dat ook mee gemaakt of wie weet hier een oplossing voor zou het graag willen weten, alvast bedankt

    Gesteld op 5-7-2015 om 11:31 in forum Huawei Ascend P7 Misbruik melden
    • Theo ik ben ook geen Huawei expert en lanceer maar wat.
      Geprobeerd Wifi helemaal uit en aanzetten
      Geprobeerd simkaart te verwijderen uit sleuf en weer opnieuw erin stoppen?
      Harde reset ( knopje langdurig ingedrukt houden bij uit- en aanzetten?
      Terug naar Fabrieksinstelling?
      Bij geen goede oplossende tip, de vraag bij HiCare van Huawei neerleggen. HiCare is een standaard app en is te herkennen aan een wit spreekballonnetje met daar in een oranje koptelefoon ( zit bij mij in de map Tools)
      Groet Fred


      Geantwoord op 5-7-2015 om 13:09

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Heel erg bedankt voor je reactie beter antwoord dan geen antwoord, mijn sim kaard is ontgrendeld maar ik kan niets doen krijg alleen maar nood oproep en daar moet ik weer iets in vullen maar van alles geprobeerd maar kom niet verder in het toestel maar ik zal nog kijken bij Hicare, in ieder geval bedankt. Geantwoord op 5-7-2015 om 14:01

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Bedankt mensen voor het mee denken, het is weer klaar ben bij een telefoon winkel langs geweest en heeft het voor mij een fabrieksinstelling gedaan om dat het niet anders kon.
      Mvg Theo Geantwoord op 6-7-2015 om 16:40

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info